Werken bij de IBD

Bij de IBD werken momenteel 18 medewerkers: incident-handlers op de CERT, informatiebeveiligingsadviseurs, privacyadviseurs, de woordvoerder, ondersteuners, de teamcoördinator en het hoofd van de IBD. We streven naar een ideale mix van vast personeel en tijdelijke en/of specialistische ondersteuning. Benieuwd naar het team, klik hier.

Een kern van vaste medewerkers is van belang voor continuïteit in het vertrouwde netwerk van de CERT en voor de bestendiging van onze kennis. Een flexibele schil van extern ingehuurde specialisten is hierop een belangrijke aanvulling, met name op specialistische en tijdelijke projecten. We werken nauw samen met collega’s van de VNG op projecten. Het werk bij de IBD is divers en nooit saai. Het team is hecht en de leden van het team vullen elkaar aan. Wat we delen is onze interesse in informatiebeveiliging en de betrokkenheid bij de doelgroep.

Soms door natuurlijk verloop, maar meestal door de toenemende aandacht voor informatiebeveiliging en privacy bij projecten en programma’s van gemeenten zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Vacatures

  • Vacatures en opdrachten voor ZZP-ers en bureaus binnen VNG Realisatie treft u op de website.
  • Vacatures bij VNG treft u op vng.nl.
Stage bij gemeenten

Stage bij gemeenten

Gemeenten hebben vaak moeite met het vinden van (kundig) personeel. De VNG en de IBD zetten zich in om gemeenten en jong talent met elkaar te verbinden in de vorm van stageopdrachten.

Lees hier meer