Proclaimer

De Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten (IBD) doet er alles aan om haar website actueel en correct te houden. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Mocht u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs wanneer u deze meldt via [email protected]. Binnen 1 werkdag krijgt u van ons een reactie hoe wij omgaan met uw melding.

Wanneer u per e-mail reageert, worden uw gegevens met uiterste discretie verwerkt en niet aan derden overgedragen. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

U mag teksten zonder kosten overnemen, maar niet veranderen. Bronvermelding is verplicht. Dit geldt ook voor de foto’s. Het is ongewenst om downloads en / of producten van de IBD aan te bieden op andere websites. Wij verzoeken u te verwijzen naar de downloadpagina op de website van de IBD. Door te verwijzen naar de bron zijn uw bezoekers verzekerd van de meest actuele versie van documenten en kan de IBD zien hoe vaak een product is gedownload. Wij kunnen op basis van deze gegevens onze dienstverlening doorlopend verbeteren.

Deze website kan links bevatten naar andere internetsites, die niet worden beheerd door of onder de zeggenschap staan van de IBD. Deze links zijn enkel opgenomen in het kader van dienstverlening en impliceren geen relatie met, of goedkeuring door de IBD. De IBD is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud, dan wel specifieke gegevens of informatie, van internetsites die een link hebben opgenomen naar deze internetsite of waarvan een link op deze internetsite is opgenomen.