Workshop ‘Tien geboden voor de CISO’

Bent u onlangs benoemd tot CISO in uw gemeente? Dan zien wij u graag bij de workshop ‘Tien geboden voor de CISO’. De CISO vervult een belangrijke rol in de beveiligingsorganisatie als coördinator van informatiebeveiligingsmaatregelen binnen de gemeentelijke organisatie. Die rol vereist inzicht in de mogelijke valkuilen die zich op uw pad als CISO kunnen voordoen.

In deze workshop benoemen we de valkuilen en geven wij u aan de hand van ‘tien geboden’ tips hoe u deze valkuilen vermijdt. Het doel is u vanaf de start in de juiste positie binnen de beveiligingsorganisatie te plaatsen en te zorgen dat u de beveiligingsorganisatie voor u laat werken in plaats van dat u de beveiligingsorganisatie op uw schouders neemt. Tijdens de workshop gaan we ook in op de vraag wat de Informatiebeveiligingsdienst voor u kan betekenen.

Bent u al langer aangesteld als CISO, maar toch geïnteresseerd in de ‘tien geboden’? Ook dan kunt u zich inschrijven voor deze workshop. De eerste sessie is bedoeld als try-out, waarbij feedback over de vorm van de workshop uitdrukkelijk gewenst is.

De workshop vindt plaats op dinsdag 19 februari 2019 van 09.30 tot 12.30 uur in het VNG-gebouw, Nassaulaan 12 te Den Haag. 

Op dit moment is het maximaal aantal deelnemers bereikt. Indien u op de reservelijst geplaatst wilt worden, stuurt u een mail naar bijeenkomsten@IBDgemeenten.nl o.v.v. reservelijst workshop Tien geboden voor de CISO – 19 februari (VNG).