Webinar NCSC: Hoe beveilig ik mijn online diensten?

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) houdt op dinsdag 3 november tijdens de campagne Alert Online een webinar van van 11.00 tot 11.45 uur over veilig online zaken doen. Het webinar richt zich op iedereen die voor zijn online dienstverlening gebruikmaakt van externe leveranciers, bijvoorbeeld voor het ontwikkelen of hosten van een website. De besproken onderwerpen zullen met name interessant zijn voor personen die verantwoordelijk zijn voor het contracteren van of het maken van beveiligingsafspraken met deze leveranciers.

Koen Sandbrink en Michiel Oosterwijk, beide cybersecurity-experts van het NCSC, geven tijdens de webinar inzicht in de meest relevante dreigingen en geven praktische tips om de inkoop van ICT-diensten voor de webomgeving te verbeteren. Zij zullen hierbij gebruikmaken van een aantal relevante publicaties, waaronder de onlangs verschenen ICT-Beveiligingsrichtlijnen voor webapplicaties. Deze richtlijnen vormen een leidraad voor het veiliger ontwikkelen, beheren en aanbieden van webapplicaties en de bijbehorende digitale infrastructuur.

Inschrijven

Inschrijven kan via: http://webinar.nl/ncsc/#!/ncsc/20151103_1 Na inschrijving, kun je het webinar kosteloos volgen en de inhoud meebepalen. Je kunt polls beantwoorden en live in de uitzending vragen stellen aan de cybersecurity-experts.