Talkshow over belang digitale veiligheid en bedrijfscontinuïteit

Op 10 november 2022 vindt in De Fabrique in Utrecht het VNG Realisatie Jaarevenement plaats.  

Talkshow over belang digitale veiligheid en bedrijfscontinuïteit
Tijdens dit evenement is er van 13.00 tot 13.45 uur een talkshow over het belang van digitale veiligheid en bedrijfscontinuïteit. In de afgelopen 5 jaar hebben zich drastische veranderingen voorgedaan waarbij zich veel nieuwe risico’s op informatieveiligheid hebben gemanifesteerd. Wat betekent dit voor Bedrijfscontinuïteit Management (BCM)? De wereld om ons heen wordt namelijk alleen maar slimmer. De kans op dreiging neemt toe. Het belang van digitale veiligheid en het besef dat het mis kan gaan moet omhoog. Maar wat is het handelingsperspectief van directies van gemeenten om de continuïteit van dienstverlening naar burgers te garanderen en hoe informeer je daar over?  

Gesprek onder leiding van Diana Matroos
Het gesprek is in de studio in De Fabrique in Utrecht. De talkshow, onder leiding van de kritische journalist Diana Matroos, onder meer bekend van RTL Nieuws en BNR Nieuwsradio, wordt live uitgezonden vanaf deze locatie.  

Tafelgasten
Tafelgasten zijn onder andere Murvin Chan, BCM manager gemeente Rotterdam, Terence van Gestel, CISO gemeente Tilburg, Patrick Spigt, directeur dienstverlening Katwijk en Wim Eppinga, gemeentesecretaris Hollands Kroon. 

De talkshow bijwonen of online volgen? 
De Live Studio VNG Realisatie is primair bedoeld voor management, directie, wethouders, gemeentesecretarissen en programmaleiders van gemeenten. Aanmelden voor het bijwonen van de talkshow in de studio is op dit moment nog mogelijk.  

Het is (ook voor gemeentelijke CISO’s, FG’s, PO’s) mogelijk om de talkshow online te volgen. Interesse? Meld u hier aan