Symposium Telekwetsbaarheid – 22 november 2018

Op 22 november vindt het symposium “Opstap naar weerbaarheid in een digitale samenleving” plaats in Soesterberg. Het symposium wordt georganiseerd vanuit het programma Telekwetsbaarheid van het ministerie van Economische Zaken, en zal worden geopend door de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer.

Organisaties zijn steeds afhankelijker van telecommunicatie. En hoewel telecom in Nederland heel betrouwbaar is, kan er altijd iets misgaan. Incidenten hebben steeds grotere gevolgen. Het programma Telekwetsbaarheid wil organisaties bewust maken van die afhankelijkheid en helpen zich voor te bereiden op de gevolgen van uitval van telecom.

Hoor op 22 november hoe koplopers het in hun organisatie aanpakken en laat u inspireren door hun praktijklessen. Ga in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie, krijg antwoorden op uw vragen en wissel ervaringen uit met branchegenoten.

Voor aanmelden en meer informatie kijkt u op https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/telekwetsbaarheid/symposium-2018.