Gemeentelijke collega? Stel uw vraag op de IBD-community!

De IBD-community is een online community voor alle gemeenten over informatiebeveiliging. De community is vanuit de IBD opgericht vanuit de behoefte van gemeenten om de dialoog en kennisuitwisseling over informatiebeveiliging onderling verder te stimuleren. Heeft u vragen over de beveiliging in de Cloud en bij informatie-uitwisseling bij samenwerkingsverbanden? Behoefte aan voorbeeld beleidsplannen en procedures op informatiebeveiligingsvlak? Of, heeft u een vraag aan collega-gemeenten over informatiebeveiliging? Meld u dan aan voor de IBD-community, zo helpen we elkaar verder.

Op de community van de IBD kunt u ondermeer terecht voor:
• Documenten die andere gemeenten hebben gedeeld, maar ook om uw eigen gemeentelijke informatiebeveiligingsdocumenten te delen met andere gemeenten
• Antwoord op uw vragen in bestaande discussies. Zit uw vraag er niet tussen? Dan kunt u zelf een discussie starten op informatiebeveiligingsvlak
• De BIG-producten van de IBD in bewerkbare vorm

Voor wie?

De community is vooral interessant voor gemeentelijke collega’s die actief met het onderwerp informatiebeveiliging aan de slag zijn, zoals de Algemene Contactpersonen Informatiebeveiliging (ACIB’s), Vertrouwelijke Contactpersonen Informatiebeveiliging (VCIB’s), Chief Information Security Officers (CISO’s) en informatiebeveiligingsexperts.

Registreer u nu!

Deel ook uw input op onze community. Heeft u nog geen account voor de IBD-community, geen probleem, dan kunt u zich hier registreren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging? Neem dan contact op met de IBD via 070 373 8011 of stuur een e-mail naar info@IBDgemeenten.nl.