De IBD Kick-Off 2022: heeft u zich al aangemeld?

De IBD doet op donderdag 20 januari met een online event de aftrap voor nieuw en spannend jaar.

Rode draad van deze interactieve bijeenkomst is de noodzaak van een goede samenwerking binnen een gemeente tussen de CISO, de privacyfunctionaris, de directie en het bestuur op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

De aankondiging is onlangs verstuurd, het event staat bij veel mensen al in de agenda. Er zijn echter nog plekken beschikbaar. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan alsnog!

Wat kunt u verwachten?

We openen het event om 10:00 uur met een krachtige kick-off speech van burgemeester Frans Backhuijs (gemeente Nieuwegein), waarna Nausikaä Efstratiades (hoofd IBD) de speerpunten voor 2022 presenteert.

Na een korte ervaringsvideo van Dorinie Edelaar (CISO) en Helmi Martens (FG) (gemeente Helmond) begint het tafelgesprek met bijzondere gasten.

Aan tafel zitten burgemeester Frans Backhuijs (gemeente Nieuwegein), Dennis Lacroix (gemeentesecretaris Hof van Twente), Suzanne de Wilde (CISO, Servicepunt 71), Robert Haasnoot (FG, Servicepunt 71) en Nausikaä Efstratiades (IBD). Centraal staat de vraag hoe we de samenwerking tussen het bestuur, de directie, de CISO en de privacyfunctionaris kunnen versterken.  Graag nodigen we u uit mee te praten over dit thema.

Na het tafelgesprek volgt een gastvlog van Tof Thissen (UWV) over de digitalisering van de samenleving en hoe de overheid de burger niet moet vergeten.

Tom Sligting sluit de kick-off af.  Op zijn eigen, humoristische wijze geeft hij een wrap-up van wat er is besproken.

Aanmelden

Heeft u zich al aangemeld via het aanmeldformulier dat eerder online stond, dan hoeft u verder niets te doen. U ontvangt automatisch een mail met een link naar het event. Deze link is persoonlijk, het verzoek is dan ook deze niet door te sturen of te delen.

Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan alsnog via Studio Broekhuizen.

Graag tot ziens bij onze Kick-Off van 2022!