Alert Online: toolkit en kick-off meeting voor partners

Heeft u al concrete acties op de agenda staan om het cybersecuritybewustzijn van de collega’s of juist inwoners te verbeteren? Het team van Alert Online, een initiatief dat al in 2012 gestart is op initiatief van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, zet uw interne of externe event graag op de agenda. Als uw gemeente zich aanmeldt als partner, dan kunt u zelfs hun uitgebreide toolkit gratis gebruiken en bent u van harte welkom bij het kick-off evenement op 1 oktober in Rotterdam.

Van bewustwording naar handelen

Hoe gaan uw collega’s met cybersecurity om? Zijn ze bezorgd over hun digitale veiligheid op het werk? Komen ze in actie? En vinden ze het de verantwoordelijkheid van hun werkgever of van zichzelf? Deze en meer vragen staan centraal in het trendonderzoek Nationaal Cybersecuritybewustzijn van Alert Online. De resultaten worden begin oktober van dit jaar gepresenteerd bij de kickoff-bijeenkomst. Als partner bent u hier welkom en staat er dit jaar een panelgesprek met CISO’s van onder andere gemeente Rotterdam en de Tweede Kamer op de agenda.

Gratis partner worden?

Bent u nog geen partner van Alert Online? Verschillende gemeenten gingen u al voor. Meer informatie treft u op de website van Alert Online. Partner worden is eenvoudig! Iedere gemeente kan zich aansluiten bij Alert Online door het invullen van dit formulier.

Kick-off evenement 1 oktober in Rotterdam

CISO’s en betrokkenen bij informatiebeveiligingsbewustzijn kunnen zich aanmelden voor het evenement in Rotterdam. Het complete programma en de mogelijkheid om aan te melden vindt u op https://www.alertonline.nl/agenda/partner-kick-off-alert-online

De IBD komt naar u toe voor een workshop naar keuze!

De IBD komt naar u toe voor een workshop naar keuze!

De IBD heeft in de afgelopen jaren een groot aantal workshops ontwikkeld voor o.a. de regiobijeenkomsten. Op verzoek kan de IBD één van deze workshops geven op een bijeenkomst die door de gemeente zelf georganiseerd wordt. Wilt uw gemeente één van deze workshops organiseren, en heeft u minimaal 10 deelnemers van verschillende gemeenten (of intergemeentelijke sociale diensten en belastingsamenwerkingen)? Stuurt u dan een verzoek aan bijeenkomsten@IBDgemeenten.nl met daarin de datum van uw bijeenkomst, het aantal deelnemers en de deelnemende organisaties.

Klik hier voor het workshopaanbod

Gerelateerd