Incident? Spoed?

Incident? Spoed?

Bij een spoedeisend incident kunt u de IBD 24 uur per dag bereiken via 070 204 55 11, buiten kantooruren krijgt u via de voicemail instructies om de piketfunctionaris te bereiken.

Ondersteuning bij incidenten

Diensten van de IBD

De Informatiebeveiligingsdienst (IBD) voor gemeenten werkt aan het verhogen en op peil houden van de informatiebeveiliging van Nederlandse gemeenten vanuit de kracht van het collectief. De IBD is een initiatief van alle Nederlandse gemeenten. Alle gemeenten, intergemeentelijke sociale diensten en belastingsamenwerkingen kunnen aansluiten bij de IBD en gebruik maken van de diensten en producten. Factsheets, handreikingen en documenten zijn ook voor niet-aangesloten organisaties openbaar beschikbaar op deze website.

Bekijk onze korte animatie over wat de IBD doet:

Als u bent aangesloten bij de IBD, kunt u gebruik maken van al onze diensten. Wij helpen u beveiligingsincidenten te voorkomen en we waarschuwen u als uw systemen kwetsbaarheden vertonen. En mocht er een incident plaatsvinden, bieden we hulp en ondersteuning om de schade zoveel mogelijk te beperken en de situatie te herstellen.

Lees meer over de diensten van de IBD:

Klik hier voor de producten- en dienstencatalogus van de IBD:

Heeft u vragen en/of opmerkingen over informatiebeveiliging, dan kunt u contact opnemen via [email protected] of 070 204 55 11.


 

 

 

 

Wilt u meedenken over de inhoud van de nieuwe IBD producten of mist u nog bepaalde producten? Stuur dan een mail aan [email protected] of bel naar 070 204 55 11.