Cyberstage

Digitale veiligheid is een urgent thema waarop veel te doen is. Door stage te lopen bij een gemeente, werk je meteen mee aan een veilige digitale gemeente! Je maakt kennis met gemeenten als leuke en uitdagende werkgever. Na de stage kun je aan het werk bij de (lokale) overheid op de vele digitale uitdagingen die op de maatschappij afkomen.

Wil je weten hoe leuk een stage bij jou in de regio kan zijn?
Klik op onderstaande afbeeldingen om de filmpjes te bekijken.

                                        

Voorbeelden stageopdrachten
Ben je benieuwd wat voor soort opdrachten gemeenten kunnen bieden, klik dan hier.

In contact komen met gemeenten
Binnen de Pleio omgeving van de Agenda Digitale Veiligheid is een themagroep aangemaakt ‘Leerkring voor stage bij lokale overheden’. Binnen deze themagroep kunnen gemeenten, kennisinstellingen en studenten binnen een regio met elkaar in contact komen. Ben je op zoek naar een opdracht of wil je weten welke bijeenkomsten georganiseerd worden, neem dan eens een kijkje op Leerkring voor stage bij lokale overheden.

Direct meewerken aan de digitale veiligheid van gemeenten?
Als student kun je direct al meewerken aan een betere, mooiere en veiligere samenleving. Bijvoorbeeld door mee te werken aan een hack-event bij een gemeente. Jessica, student ICT Windesheim, vertelt in onderstaand filmpje wat zij geleerd heeft.

Interesse of vragen?
Kijk op Leerkring voor stage bij lokale overheden of stuur een mail aan [email protected].
Bent u een medewerker van een gemeente en wilt u meer informatie over het aanbieden van een stageplek, klik dan hier.

Hall of Fame

Hall of Fame

Ondanks voorzorgmaatregelen blijft het mogelijk een zwakke plek te vinden in één van onze systemen. Wanneer het op de juiste manier aan ons gemeld wordt verdient dit een melding in onze Hall of Fame.

lees hier meer