Webinar Op weg met de CSIR voor PA en de Handreiking Procesautomatisering Beleid

Introductie

Na de sessies eerder dit jaar (in mei en in juli) organiseert de IBD nogmaals een online webinar rondom procesautomatisering waarin de Cybersecurity Richtlijn van het Waterschapshuis en de Handreiking Procesautomatisering Beleid centraal staan.

Doel project

De IBD heeft eerder dit jaar de handreiking aanvullend beleid voor procesautomatisering opgesteld en gepubliceerd. De publicatie is tot stand gekomen in samenwerking met de Expertgroep PA Security gemeenten. De handreiking bevat de bijzonderheden van procesautomatisering en wat dit voor de gemeente betekent met betrekking tot beveiliging als zij met dergelijke toepassingen te maken hebben.

Tijdens het webinar licht de IBD onder meer deze aspecten toe en geven we praktische tips. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen.

Het Waterschapshuis heeft de Cybersecurity implementatie Richtlijn geschreven, die tevens voor gemeenten beschikbaar is. Tijdens de bijeenkomst gaan we samen met RWS en het Waterschapshuis dieper in op deze richtlijn.

Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor CISO’s en ISO’s werkzaam bij een gemeente of gemeentelijk samenwerkingsverband.

Datum: dinsdag 1 november 2022

Tijd: 14:30 tot 15:30 uur

Locatie: Microsoft Teams

Aanmeldlink: Aanmelden is op dit moment niet meer mogelijk.  

Links naar relevante websites: https://www.cert-wm.nl/csir