VNG Congres Samen digitaal veilig – Gemeenten aan de slag!

Introductie

Digitale veiligheid raakt iedereen! Van inwoners en ondernemers, tot onze infrastructuur en de gehele gemeentelijke organisatie. Als bestuurders en beleidsmakers hebben we hier dagelijks mee te maken. Maar de klok tikt. Zijn we wel echt voorbereid op de veilige digitale toekomst? Hoe zorgen we voor meer kennis en grotere betrokkenheid op het thema? We kunnen niet langer wegkijken en moeten digitale veiligheid prioriteit maken!

Doel Project

De VNG organiseert op 28 september in de Prodentfabriek in Amersfoort het congres Samen digitaal veilig: Gemeenten aan de slag! Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor gemeentelijke bestuurders, ambtenaren, raadsleden en landelijke partners. Tijdens een wervelend programma nemen wij u mee op reis naar een digitaal veilige toekomst.

Naast een opening met toonaangevende sprekers is er ruimte voor een interactieve beleving, workshops en speeddates met andere gemeenten om ervaringen te delen. Ook kijken we naar lessen van buiten het digitale veiligheidsdomein. Al met al gaat u vol inspiratie en mét de juiste middelen naar huis om digitale veiligheid in uw gemeente aan te pakken.

Na afloop van dit congres start de feestelijke viering van het 10-jarig bestaan van de Informatiebeveiligingsdienst (IBD), op dezelfde locatie.

Want alleen door nu én samen aan de slag te gaan kunnen we zorgen voor een digitaal veilige samenleving. Voor onze inwoners en voor ons! Doet u mee?

Datum: donderdag 28 september 2023

Tijd:  van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie: De Prodentfabriek in Amersfoort

Aanmeldlink:  De bijeenkomst zit vol, u kunt zich uitsluitend hieronder aanmelden voor de wachtlijst.

Links naar relevante websites:  programma