IBD webinar Op weg met de CSIR voor PA en de Handreiking Procesautomatisering Beleid – juli

De IBD organiseert een online bijeenkomst rondom procesautomatisering waarin de Cybersecurity Richtlijn van het Waterschapshuis en de Handreiking Procesautomatisering Beleid centraal staan.

De IBD heeft recent een handreiking aanvullend beleid voor procesautomatisering opgesteld en gepubliceerd. De publicatie kwam tot stand in samenwerking met de Expertgroep PA Security gemeenten. De handreiking bevat de bijzonderheden van procesautomatisering en wat dit voor de gemeente betekent met betrekking tot beveiliging als zij met dergelijke toepassingen te maken hebben.

Tijdens de bijeenkomst licht de IBD onder meer deze aspecten toe en geven we praktische tips. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen.

Het Waterschapshuis heeft de Cybersecurity implementatie Richtlijn geschreven, die tevens voor gemeenten beschikbaar is. Tijdens de bijeenkomst gaan we samen met RWS en het Waterschapshuis dieper in op deze richtlijn.

Voor wie?
Deze bijeenkomsten is specifiek bedoeld voor CISO’s en ISO’s werkzaam bij een gemeente of gemeentelijk samenwerkingsverband.

Aanmelden is niet meer mogelijk