IBD Crisisgame – locatie Utrecht

Op woensdag 29 mei organiseert de IBD een IBD Crisisgame van 10:00-12:00 uur. Gemeente De Natte Meren is gehackt. U staat voor de taak deze hack samen met andere gemeentelijke deelnemers zo efficiënt mogelijk te bestrijden. Analyseer de risico’s, voorkom dat de data bij onbevoegden terechtkomt, beperk de schade en achterhaal wie de dader is. Maar let op! De tijd dringt en consequenties van verkeerde beslissingen kunnen verstrekkend zijn. Meer informatie over de crisisgame leest u hier.

Aansluitend aan de game kunt u deelnemen aan een lunch (12:00-12:30 uur). Na de lunch kunt u deelnemen aan de Train de trainer sessie (12:30-13:30 uur), waarin u wordt opgeleid als moderator en toegang krijgt tot al het spelmateriaal zodat u de game in uw eigen organisatie kunt spelen.

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze bijeenkomst. Als u interesse heeft in het spelen van de game in combinatie met de train de trainer sessie omdat u de game wilt spelen in uw eigen organisatie laat het dan weten door een mail te sturen aan [email protected]. Dan kunnen we bij genoeg animo een nieuw moment inplannen.