Incident? Spoed?

Incident? Spoed?

Bij een spoedeisend incident kunt u de IBD 24 uur per dag bereiken via 070 373 8011, buiten kantooruren krijgt u via de voicemail instructies om de piketfunctionaris te bereiken.

Ondersteuning bij incidenten

Actueel

Pilot netwerkinventarisatie (NWI) pilot gestart

De pilot netwerkinventarisatie (NWI) is van start gegaan. Deze pilot is bedoeld om te zien of het mogelijk is om

Lees verder  
DPIA's doen we samen!!

DPIA's doen we samen!!

Maak gebruik van DPIA's van andere gemeenten en gebruik de IBD-tool om je DPIA te doen! Dan help je jezelf en 354 andere gemeenten! Lees hier meer

Lees hier meer

Kennisproducten Informatiebeveiliging & Privacy

De IBD maakt regelmatig kennisproducten zoals handreikingen en factsheets over informatiebeveiliging en privacy voor gemeenten. De producten bevatten praktische handvatten voor gemeenten en adviezen in lijn met de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en het Borgingsproduct gegevensbescherming AVG.

IBD-CERT

Wilt u een incident of een kwetsbaarheid bij een gemeente of een responsible disclosure melden? Neem dan contact op met de CERT van de IBD.
Bel: 070 373 8011
Mail: incident@IBDgemeenten.nl

Eenvoudig hulpmiddel

Eenvoudig hulpmiddel

Bepaling van de maximale schade voor betrokkenen is niet moeilijk. Kies welke categorieën persoonsgegevens in een proces worden verwerkt en u bent er klaar mee! Gebruik ons eenvoudige hulpmiddel.

Lees hier meer

De IBD ondersteunt gemeenten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Vragen en opmerkingen van gemeenten helpen ons om de behoefte te bepalen. Goede ideeën kunt u sturen aan info@IBDgemeenten.nl.

Contact met de IBD

@IBDgemeenten

Volg ons op twitter

Agenda

Alle agenda berichten