2021 Privacy (be)Spreekuur thema ‘Het mag wel van de AVG!’

Een vaak gehoorde klacht in gemeenteland is: ‘Het mag niet van de AVG.’ Dit leidt tot handelingsverlegenheid. De AVG stelt weliswaar regels voor de verwerking van persoonsgegevens, maar de vraag is of de AVG echt zoveel beperkingen oplegt aan de verwerking van persoonsgegevens. In dit bespreekuur willen we aan de hand van een aantal casussen met de deelnemende FG’s en PO’s het gesprek aangaan over de vraag of iets echt niet mag van de AVG.

De bijeenkomst is bedoeld voor CISO’s, FG’s en PO’s werkzaam bij gemeenten/gemeentelijke samenwerkingsverbanden. Tijdens de sessie kunnen zij met elkaar sparren over uiteenlopende thema’s.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor het Privacy (be)Spreekuur thema ‘Het mag wel van de AVG!’ op donderdag 11 maart om 13:30 uur.

Helaas is het maximaal aantal deelnemers voor deze bijeenkomst bereikt. Meld u aan voor een ander moment of stuur een mail aan bijeenkomsten@ibdgemeenten.nl met het verzoek om u te mailen als er een nieuwe bijeenkomst georganiseerd is.