2021 IBD workshop Beheer Toegangsbeveiliging – 19 mei

Afgelopen jaar heeft de IBD extra ondersteuning geboden op de basismaatregelen en -processen. Na een uitvraag bij gemeenten bleek dat het onderwerp beheer toegangsbeveiliging hierin nog onderbelicht is gebleven. Het is immers een belangrijk onderdeel van de Mindmap maatregelen van VDW Module 1. Daarom organiseert de IBD, naast het webinar op 6 mei, ook interactieve workshops over het beheer van toegangsbeveiliging.

In deze workshop is het expliciet de bedoeling om aan te slag te gaan voor de eigen gemeente. Daarbij staat het inrichten van toegangsbeveiliging en het beheren van autorisaties en systeemrechten centraal.

De interactieve workshops zijn bedoeld voor iedereen bij gemeenten die organisatorisch tot technisch betrokken zijn bij het beheer van toegangsbeveiliging. CISO’s en managers, maar bijvoorbeeld ook functioneel beheerders.

Met dit formulier kunnen alle gemeentelijke informatiebeveiligingsfunctionarissen zich aanmelden voor de workshop  op woensdag 19 mei om 10:00 uur. – NB  dit is dezelfde sessie als op 18 mei

  • De gegevens die wij van u verzamelen gebruiken we uitsluitend voor het versturen van een uitnodiging voor het webinar en het voorbereiden van bespreekpunten. De gegevens bewaren we maximaal één maand na het webinar en worden daarna vernietigd.
  • De rode * achter de vragen geeft aan dat u op deze vragen een antwoord moet geven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.