2021 IBD Code Rood voor VCIB’s – dinsdag 8 juni

Het maximaal aantal deelnemers voor alles sessies is bereikt, het is niet meer mogelijk u aan te melden. Wij informeren u op een later moment of er nog extra sessies worden ingepland.

In deze code-rood sessie voor VCIB’s gaan we in op het incident in Hof van Twente: wat voorafging, wat er gebeurde en wat dit voor andere gemeenten betekent.

In groepen van maximaal 10 deelnemers* houdt de IBD-CERT een korte presentatie waarna ruimte is voor vragen en interactie. Voor de interactie is het handig dat u van tevoren een beeld heeft van hoe er binnen uw gemeente is omgegaan met de “Lessen uit Hof van Twente”.

De sessies worden niet opgenomen en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk onder de deelnemers. Het doel is om te leren van elkaar. De sessies zijn alleen toegankelijk voor geregistreerde vertrouwde contactpersonen, die het aansluitgesprek met de IBD hebben gevoerd.

*Er worden meerdere sessies georganiseerd maar vanwege het beperkt aantal deelnemers graag maar aanmelden voor slechts één sessie

Via dit formulier kunnen VCIB’s zich aanmelden voor de IBD Code Rood sessie op dinsdag 8 juni om 09:30 uur.

Het maximaal aantal deelnemers voor deze sessie is bereikt. Kijk of er nog plaats bij een andere sessies of stuur een mail aan bijeenkomsten@IBDgemeenten.nl met het verzoek u op de reservelijst te plaatsen of te informeren zodra er een nieuwe sessie wordt ingepland.