2020 Webinar Configuratiemanagement – woensdag 10 juni 10:00 uur

In deze workshops wordt dieper ingegaan op proces en techniek rond configuratiemanagement. Daarbij wordt de interactie gezocht en komen aan de hand van stellingen verschillende onderdelen aan bod. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en suggesties over alles dat met configuratiemanagement te maken heeft. Vanuit de gemeente Rotterdam is configuratiebeheerder Ed van Loon bereid om daarnaast ook in te gaan op discussiepunten vanuit een gemeentelijk perspectief. Kortom alle expertise en gelegenheid om dieper in te gaan op hoe u met configuratiemanagement binnen de gemeente in kaart kunt brengen wat u in huis heeft. Maar ook hoe u om kunt gaan met belemmeringen voor configuratiemanagement in de soms weerbarstige gemeentepraktijk.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de interactieve workshop configuratiemanagement op woensdag 10 juni om 10:00 uur.

Helaas is het maximaal aantal deelnemers voor deze bijeenkomst bereikt. Meld u aan voor een ander moment of stuur een mail aan bijeenkomsten@ibdgemeenten.nl met het verzoek om u te mailen als er een nieuwe bijeenkomst georganiseerd is.