2020 Webinar Configuratiemanagement – dinsdag 16 juni 10:00 uur

In deze workshops wordt dieper ingegaan op proces en techniek rond configuratiemanagement. Daarbij wordt de interactie gezocht en komen aan de hand van stellingen verschillende onderdelen aan bod. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en suggesties over alles dat met configuratiemanagement te maken heeft. Vanuit de gemeente Rotterdam is configuratiebeheerder Ed van Loon bereid om daarnaast ook in te gaan op discussiepunten vanuit een gemeentelijk perspectief. Kortom alle expertise en gelegenheid om dieper in te gaan op hoe u met configuratiemanagement binnen de gemeente in kaart kunt brengen wat u in huis heeft. Maar ook hoe u om kunt gaan met belemmeringen voor configuratiemanagement in de soms weerbarstige gemeentepraktijk.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de interactieve workshop configuratiemanagement op dinsdag 16 juni om 10:00 uur.

  • De gegevens die wij van u verzamelen gebruiken we uitsluitend voor het versturen van een uitnodiging voor de webinar en het voorbereiden van bespreekpunten. De gegevens bewaren we maximaal één maand na de webinar en worden daarna vernietigd.
  • De rode * achter de vragen geeft aan dat u op deze vragen een antwoord moet geven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.