2020 IBD (be)Spreekuur Thema Beinvloeding – donderdag 19 november om 10:00 uur

Wat is sterker, een mier of een gorilla? Het antwoord op deze vraag geven wij in dit webinar ‘Beïnvloeding. De psychologie van het overtuigen voor CISO’s, FG’s en PO’s’.

Macht is niet doorslaggevend in een organisatie om zaken gedaan te krijgen. Invloed is dat wel. CISO’s, Privacy Officers en FG’s moeten hun invloed gebruiken om anderen aan te zetten tot het nemen van maatregelen in het kader van informatiebeveiliging en privacy. Om daadwerkelijk invloed te hebben spelen verschillende factoren een rol, bijvoorbeeld de positionering in de organisatie, de manier waarop er wordt gecommuniceerd en hoe er wordt geluisterd. In dit webinar gaan we op basis van praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke inzichten in op de vraag hoe CISO’s, PO’s en FG’s hun overtuigingskracht binnen de organisatie kunnen vergroten tegenover bestuurders, managers en medewerkers.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor dit webinar op donderdag 19 november om 10:00 uur.

  • De gegevens die wij van u verzamelen gebruiken we uitsluitend voor het versturen van een uitnodiging voor het (be)spreekuur en het voorbereiden van bespreekpunten. De gegevens bewaren we maximaal één maand na het (be)spreekuur en worden daarna vernietigd.
  • De rode * achter de vragen geeft aan dat u op deze vragen een antwoord moet geven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.